Vizită la Grădina Zoologică

IMG_8217

Cu cateva zile în urma am fost la  Grădina Zoologică din Chişinau. Dezamăgită. Nu de animăluţele care-şi defilează comportamentul şi frumuseţea în faţa vizitatorilor ci de indiferentă angajaţilor faţă de animale dar mai ales curăţeniei.

Am surprins cu ajutorul aparatului foto cateva momente din viata vieţuitoarelor pentru cei care încă nu au reuşit să viziteze Grădina Zoologică.

Studentă fiind, mi-am propus ca în fiecare weekend să vizitez un loc frumos din Chişinău, parcuri, muzee, monumente naţionale etc. Cei care doresc să se alăture acestei iniţiative îmi pot scrie 😉 Continuă lectura

Despre Ochi albastri

Mereu am fost impresionata de culoarea ochilor mei. Albastrul acesta 🙂 parca intodeauna mi-a purtat noroc.Azi ma uitam in oglinda si uimita fiind de intensitatea culorii m-am informat si am aflat ca persoanele cu ochi albastrii sunt atractive, am putea spune chiar adorabile!

Le face placere sa faca surprize placute, sa ofere lucruri speciale persoanelor care le sunt dragi. Tot timpul sunt alaturi de tine atunci cand lucrurile nu merg prea bine, te sprijina si au harul de a te determina sa razi cu pofta. Fac orice pentru a le face placere persoanelor pe care le iubesc Continuă lectura