Dorinţa de a avea copii

IMG_8581Atunci cand avem dorinţe şi vise pe care nu putem să le realizăm în viaţă din cauza anumitor conjucturi oferite de viaţă, copii nostri sunt cei prin care visul nostru poate deveni realitate, oferindu-le lor oportunităţile pe care noi nu le-am avut. Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a lumii si cea mai mare speranta a ei pentru viitor.

Atunci cand simţi  că nu ai realizat nimic sfant pe pămant..copiii noştri sunt cele mai sacre realizări!

Atunci cand încercăm să ne  instruim copiii despre  viaţă,ei ne invata ce este viata ! Şi abia atunci devenim Fericiţi,Împliniţi, Mandri de noi.

Să vezi cum o parte din tine creşte odată cu trecerea anilor, să fii martorul tuturor şotiilor şi cuvintelor bughisite ale copiiilor este cel mai fascinant lucru. Moment care, pur şi simplu, te înălţează!

Mămica încă nu sunt, deşi focul arde în mine..Îl visez, îl ravnesc,îmi plănuiesc fiecare clipă alături de ei doi…bărbatul vieţii mele şi bebe 🙂

Nu mi-e frică de acest necunoscut..pur şi simplu am nevoie de un copil în lumea asta intunecata pentru ca am nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce.

3 gânduri despre „Dorinţa de a avea copii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s