Vise

citateSuntem oameni,avem vise… dorinţe… regrete, lacrimi şi renunţări..Ne îndrăgostim, renunţăm, pierdem….însă îndrăgostiţi rămanem pe viaţă.

Este nebun cel care spune că nu mai poate iubi la 30 de ani…este laş cel ce abandonează şi omoară fluturii din cauza anumitor principii…Este incorect ca cei ce iubesc să-şi ascundă iubirea pentru ai face fericiţi pe cei din jurul său uitand de propriul suflet…

Viaţa nu te întreabă niciodată nimic, nu te întreabă dacă ai fost sau nu vreodată fericit, dacă alegerile pe care le faci te mulţumesc şi dacă greşelile te fac să devii mai vertical…nu te întreabă de cine te îndrăgosteşti pe cine pierzi…

Nu-i încerca să-i judeci pe cei din jur, nu încerca să le ghidezi viaţa după propriile tale principii, nu le  fura zambetul  cu capriciile tale..Lasă-i să-şi trăiasca propria viaţă, propriile vise!

Încearcă şi fă-i fericiţi   încurajandu-i, oferindu-le un zambet, o îmbrăţişare..un sprijin! Nu-i judeca atunci cand greşesc ci oferăle oportunităţi pentru a-şi demonstra că sunt speciali şi că au un scop în viaţă-Să-i facă pe cei din jur să zambească, să iubească..să fie puternici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s