Femeie pentru o viaţă

IMG_8299

A fost de-ajuns doar o clipa să ne găsim…Clipa în care am învăţat ce-i fericirea…Fericirea de a iubi,de a trăi,de a fi…un singur suflet. Şi nu va fi de-ajuns o viaţă să ne unim zambetele,lacrimile,speranţele,să ne descoperim şi să ne redescoperim…unul pe altul.. şi să-ţi multumesc pentru fiecare clipă în care ai fost alături de mine.

A fost de-ajung o clipă şi o seară minunată ca să ne definească ca un întreg şi să ne unească pentru vecie, pentru tot restul vieţii, la bine şi la greu, în zile de fericire dar şi-n cele mai triste.  Este acel moment în  care sufletele noastre au simţit cea mai mare nevoie de dragoste, de plăcere, de FERICIRE. Acel moment în care simţi fluturi, zbori şi radiezi de fericire. Este momentul nostru, iubite!

Atunci, în acel moment, am spus DA! Un Da ferm, convins şi ireversibil. Acest Da…m-a făcut să mă simt FEMEIE pentru toată viaţa. Iar în fiecare zi mă face mai frumoasă, mai alintată,mai protejată şi mai iubită, mai  ocrotită şi mai înteleaptă.

Iar pe zi ce trece, realizez şi sunt nerăbdatoare ca acest Da, să mă facă mămică :).

Suntem o familie acum, pe care o iubesc mai mult ca viaţa mea, căruia i-aş oferi tot timpul şi toată atenţia din lume, pentru că..oriunde nu m-aş duce şi orice aş face în familie mereu mă voi simţi IUBITĂ şi SPECIALĂ, iar asta iubesc cel mai mult!  După convinsul Da au urma evenimente, trăiri, planuri şi vise… iar nunta noastră a fost cireaşa anului 2013, unde în rolurile de Prinţ şi Prinţesă am fost NOI, Nina şi Dumitru Hariton 🙂

O să revin pe parcurs cu fotografii  şi dezvăluiri interesante de la cel mai frumos eveniment din viaţă noastră. Eveniment care ne-a marcat enorm şi pe care nu-l vom uita niciodată!

Un gând despre „Femeie pentru o viaţă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s