Să nu te joci…

Să nu te joci cu sufletele iubitoare că o dată plecate îți trezesc o mare recunoștință, un mare respect și foarte multă căldură  și o mare de tristețe pentru că n-ai știut să nu te joci…

Să nu te joci cu ochii sclipitori care privesc insistent către tine, s-ar putea sa te vrajească prea mult…

Să nu te joci cu oamenii de încredere..încrederea se pierde doar o dată în viaţă,odata pierduta să nu mai ai încredere în acel care-şi pierde cuvintul.

Să nu te joci cu timiditatea..Fii îndrăzneţ. O mare cantitate de talent este pierdută în lume din cauza absenţei curajului. În fiecare zi dispar oameni a căror timiditate îi împiedică să faca un prim efort.

Să nu te joci cu norocul…Suntem norocoşi pînă-ntr-o zi. Cine riscă prea mult, rareori are noroc. Norocul e de sticlă: se sparge cînd străluceşte.

Să nu te joci cu zîmbetul…Chiar dacă nu costă mult, ofera multe . El îmbogăţeşte pe cei ce-l privesc, fără a-i face mai săraci pe cei ce-l dăruiesc. El ia numai o clipă, dar amintirea sa dăinuie uneori pentru totdeauna.

Să nu te joci cu focul şi cu dragostea…Asemănarea dintre dragoste şi foc este că ambele pârjolesc. Deosebirea constă în faptul că focul se poate stinge uneori, cu o cană de apă, însă dragostea nici cu un ocean.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s