Am 7 motive pentru care duminică sunt alaturi de echipa Y-PEER la Festivalul de Teatru Social

Deja la a II-a editie, Festivalul de Teatru Social, anul acesta işi propune prezentarea metodei Educaţiei de la Egal la Egal şi anume a Teatrului Social, care presupune transmiterea informaţiei într-un mod interactiv şi captivant pentru tineri.
În acest context Y-PEER lansează o invitaţie către toţi tinerii pasionaţi de Teatrul Social de a participa ca spectator  la Festivalul de Teatru Social.

Anul trecut am fost membru în echipa de organizatori,iar Festivalul de Teatru Social, mi-a oferit o experineţă interesantă, unică şi plăcută chiar daca nu am trăit emoţiile participanţilor.
Pe 26 iunie voi fi la Festivalul de Teatru Social, am 7 motive pentru care duminica sunt alaturi de echipa Y-PEER:

 

  1.         Festivalul de Teatru Social este organizat de Y-PEER Moldova cu susţinerea Fondului ONU pentru Populaţie (UNFPA), a Uniunii Europene şi Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în cadrul proiectului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii„, în colaborare cu Societatea de Planificare a Familiei din Moldova, SPFM şi a Centrului pentru dezvoltarea iniţiativelor civice din Bender „Rezonance”, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Ministerul Tineretului şi Sportului.
  2. Anul acesta avem ca participanti 9 echipe Y-PEER care au fost intruite in teatreu social. 6 echipe din Orhei, Criuleni, Drochia, Cahul, Glodeni, Calarasi si 3 echipe din Transnistria.
  3. Festivalul de Teatru Social este o activitate din cadrul Anului International a Tineretului, lansat la 12 august 2010 – 12 august 2011.
  4. Festivalul de Teatru Social se va axa pe urmatoarele tematici  domenii de informare:Sănătatea Reproductivă, inclusiv prevenirea Infecţiilor cu transmitere sexuală (ITS) şi HIV/SIDA, relaţiile dintre tineri, pregătirea către viaţa de familie, responsabilitate pentru viaţa de familie etc; Migraţia, traficul de persoane şi consecinţele generate; Violenţa în bază de gen etc.
  5. Evenimentul este organizat in exclusivitate de tineri pentru tineri, in special pentru tinerii care sunt interesati se problemele sociale, de voluntariat, de activitate şi prieteni noi.
  6.      Festivalul de Teatru Social va avea loc la Ginta Latina, care ofera spatiu  gratuit pentru fiecare doritor de a fi spectator. J
  7.      Ataşat sunt fotografii de la prima ediţie a Festivalului, cu siguranţa va captivează curiozitatea ;)

Dacă te-am convins atunci te aşteptam duminca al Ginta Latina, la ora 11:00 să participi la cel mai innovator eveniment al anului Festivalul de Teatru Social.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s