A fost Bal, ecoul lui ani va ramine!

În urmă cu 12 ani, când am păşit pragul şcolii, în faţa noastră se deschidea un drum frumos, pe care l-am parcurs cu încredere, îndrăzneală şi chiar timiditate, uneori.
Dar am avut şansa să descoperim în cadrele didactice nişte prieteni, în cărţi, biblioteci şi Internet o sursă de cunoaştere, în familie, un sprijin necondiţionat şi o sursă de iubire.
În aceşti 12 ani am trăit momente de neuitat iar anii de liceu au rămas speciali prin clipele petrecute împreună cu colegii, aici am primit prima notă de 2, primul sărut, prima prietenie, prima noţiune a lui Potagora şi tot aici am plins şi am rîs de fericire.
12 ani am aşteptat momentul final, Balul de absolvire a anilor de liceu. A fost o seara minunata, plina de emoţie, candoare, frumuseţe.
Profesori, părinţi, prieteni, colegi toţi au fost alături de emoţiile noastre.Cu un zambet de lacrimi, am spus adio unei parti din viata noastra, pentru a preintampina cu un bun venit, plin de speranta, viitorul imprevizibil pe care cu totii ni-l dorim stralucit. Totul parca s-a sfarsit mult prea repede, iar timpul, isi cere acum tributul, pe care cu totii i-l datoram. O noua lume se destrama, iar o alta ia fiinta, incepand a-si cauta noile modele de viata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s