Saptamina fizicii- 50 de ani de la primul zbor in cosmos

Pentru ca fizica sta la baza intelegerii lumii ca un intreg,pentru ca Fizica sta la baza tehnologiilor actuale si viitoare, pentru ca educatia bazata pe Fizica este esentiala oricarei natiuni pentru a-si asigura progresul cultural, tehnologic si economic, pentru ca anul 2011 marcheaza aniversarea a 50 de ani de la Primul Zbor Cosmonaut din lume.

In perioada  05-12.04.2011 in L.T,,M.Eminescu” s.Slobozia Mare a avut loc decada fizicii dedicata implinirii a 50 de ani de la primul zbor in cosmos a savantului Yuri Gagarin. Timp de o saptamina elevii au participat activ la expozitia de desene, a gazetelor de perete,la expozitia aparatelor confectionate etc.

Astfel, fiecare elev s-a documentat despre primul zbor in cosmos, despre sistemul solar si toate curizitatile si noutatile lumii astrale.

In ultima zi a decadei a avut loc o parada a planetelor. Elevii ,,mascati” in diferite planete au prezentat detalii despre fiecare astru in parte.

La sfirsitul decadei directorul liceului a inminat diplome de participare pentru fiecare elev care s-a implicat activ pe parcursul decadei.
Multumim profesorilor de fizica Carp Victor si Vulpe Ana pentru efortul si staruinta depusa!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s