Un gînd despre dragoste

Despre dragostea…s-a vorbit de infinete ori. In romane, poezii, filme..in viaţă,Totul este dragoste!
Uneori nici nu ştii ce să mai spui şi rămii mut la acţiunile dragostei.
Am plîns pentru dragoste, am scris in numele dragostei, am sacrificat timp din viaţa mea doar pentru dragoste. Şi abia acum imi dau seama de pagubele pe care le poate provoca aceasta dulce durere. Din păcate in ziua de astazi, tinerii sunt sclavii dragostei, sunt maşinării ale dragostei, este foarte greu să ai parte de o  dragoste curată, fiind ucisa de invidie, bani, duşmani,certuri,sex. Este greu insă sacrificiul se merită doar atunci cind este o dragoste frumoasă, care vine din ambele părţi! Pentru că dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia şi de a simţi fericirea acestuia ca şi cum ar fi a ta… Dragostea e ca o stafie. Multi vorbesc despre ea dar puţini o văd intradevar, e la fel ca o boală pe care dacă nu o tratezi se agravează… şi ca orice floare pe care daca nu o uzi se ofileşte… e speranţă şi fără speranţă lumea nu ar exista… e un munte pe care il urci rîzînd şi il cobori plîngînd, e o taina pe care indragostiţii o ascund de frica lumii… cand taina e descoperitaă dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina. Dragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale: chiar daca pleci, urmele-ţi raman acolo.  Dragostea este ca un edificiu, iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, şi fiecare zi care trece este incă o cărămidă pusă la temelia lui. Dar dintr-o singură greşeală poate dintr-o vorba spusă in vînt, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate dărma, şi atunci iţi va lua poate mult timp ca să reconstruieşti ceea ce ai dărmat. Dragostea este un dar, nu o obligaţie…

Putem numara stele de pe cer din nebunie ori din plictiseala. Uneori din ambele motive. Insa de cele mai multe ori uităm să ne numărăm şi pe noi,… singura stea… singura planeta, singurul soare care contează !… Astfel ca, realitatea ne izbeşte necontenit cu partea ei ascunsă in umbră: Ceea ce nu vedem ne vede. Ceea ce nu simţim ne simte. Ceea ce nu ne lipseşte ne aparţine. Treptat, insa, lucruri pe care nu le vedem devin vizibile iar lucrurilor pe care suntem obişnuiţi să le avem incepem să le simţim lipsa- este DRAGOSTEA!

Pentru dragostea care se mai gaseşte in lumea aceasta şi pentru toţi cei care ştiu sa o aprecieze, pentru toti indragostitii… LA MULTI ANI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s