19 ani

Da, 19 ani!!!
Multumesc prietenilor pentru urari, le multumesc ca sunt alaturi de mine, ca ma sustin si ma incurajeaza de fiecare data!!!!

N-o sa spun prea mult, insa simt nevoia sa insir citeva rinduri…

,, Sa fii plina de admiratie si departe de orice invidie, sa te inveselesti in mare masura de binele altora,, sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incit dragostea ta sa fie o popesiune draga in absenta rautatii,acestea sunt daruri ale soartei, daruri pe care cu banii nu le poti cumpara. La multi ani ”

,,La multi ani :* zimbeste, realizeaza si fii decisa in actiunile tale, la multi ani si pe viitor sa-ti gasesti frunza prin care sa plutesti spre infinit.La multi ani”

,,Iti doresc multa sanatate,multa dragoste si succese mari pe viitor!!La multi ani!! cadoul mai tirziu :):*”

,,Sub un tavan de stele, cu ochii la Luna, Intr-un miez frumos de noapte, Eu iti urez un La multi ani si viata buna :* ”

Acestea sunt unele din mesajele frumoase pe care le-am primit, de la apropiati dar chiar si de la necunoscuti,m-au bucurat mult prietenii de pe Facebook dar si cei de pe odnoklasniki 🙂

Am zimbit foarte mult azi,pentru ca e o zi speciala!!! Doar ca mai am un singur dor si o singura dorinta..lucru care pina cind nimeni nu mi-l poate indeplini….

La multi ani, Nini 🙂

Reclame

3 gânduri despre „19 ani

  1. Nina La multi ani!!!
    Care e acel dor si dorinta ce crezi ca nimeni nu il poate indeplini?? Sa stii ca este cineva care mereu ne indeplineste dorintele…si are puterea care nimeni din noi nu o avem!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s