Familia- baza societatii

Ziua Internationala a familiei este celebrată la data de 15 mai, în conformitate cu decizia Adunării Generale a ONU, adoptată prin Rezoluţia 47 / 237 din 20 septembrie 1993. Obiectivul principal al acestei zile este de a sublinia importanţa familiilor în societate şi a promova valorile familiei – egalitatea, împărţirea responsabilităţilor casnice, dragostea, respectul, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor bătrâne
Asistentii sociali, membri Y-PEER cit si primarul satului Slobozia Mare, au invitat familiile din sat la o discutie despre valorile si problemele cu care se confrunta in viata de familie.

La sedinta i-am avut invitati speciali pe 3 familii exemplu din localitatea noastra, o familie de batrini care au crescut 5 copii sanatosi, educati si responsabili, o alta familie tinara care promoveaza falorile familie si o o familie care creste 9 copii.
Scopul primordial al sedintei a fost de a face schimb de opinii si experienta,cit si de a stabili valorile unei familii sanatoase si fericite.

Si astfel parintii exemplu au afirmat ca o familie sanatoasa si fericita se bazeaza doar pe comunicare, dragoste, ajutor, respect si sustinerea copiilor.
Familia fiind locul in care se transmite valori, caractere si sustinere. Este scoala in care invatam bunatatea, gingasia, fiind locul unde poti sa cazi si sa te ridici pentru o noua incercare.

Reclame

Un gând despre „Familia- baza societatii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s