El sau EA?

Nu de putine ori, in momentele noastre de luciditate si inclinare catre meditatie ne-am pus intrebari existentiale pentru un tanar care incearca sa se initieze in ale amorului. Cine iubeste mai mult? Cine se implica mai tare intr-o relatie? Cine se indragosteste mai repede? Cine sufera mai tare in cazul unei despartiri?

Cine iubeste mai mult?

S-a demonstrat ca femeile isi iubesc partenerul cel putin in aceeasi masura in care se iubesc pe sine. Mai mult decat atat, reprezentantele sexului frumos au tendinta de a-si respecta partenerii mai mult.

Cine se indragosteste mai des?

Dragostea la prima vedere are in mare aceeasi incidenta in randul femeilor, respectiv in randul barbatilor. Prin urmare 54% dintre femei declara ca cred in dragostea la prima vedere, raportat la un procentaj de 63 dintre barbati. Tot femeile sunt cele care-si urca partenerul pe un piedestal, aratandu-se totodata mai pregatite sa-si lege mai repede destinul de cel al alesului.

Cine este mai romantic?

Desi rezultatele cercetarilor nu sunt in concordanta cu reprosurile femeilor care-si catalogheaza partenerii drept prea pragmatici si chiar indiferenti, in realitate a fost aratat ca acestia sunt mult mai romantici. In timp ce un sfert dintre reprezentantii sexului puternic declara ca se indragostesc inainte de cea de-a patra intalnire, doar 15% dintre femei recunsc fiorul iubirii intr-un timp atat de scurt.

Cine sufera mai mult?

Numarul mare de sinucideri din dragoste inregistrate in randul barbatilor, ne determina sa credem ca acestia sunt mai afectati de o despartire decat sexul opus. In plus, rezultatele cercetarilor au relevat ca acestia cad mul mai usor prada iluziilor de genul “prima iubirea este cea mai puternica”, “sentimentele nu se pot sterge niciodata”. In comparatie, femeile se arata mult mai pragmatice, adaptandu-se mai fidel conditiile sociale si economice. Prin urmare, atunci cand se are in vedere o relatie stabila, ele tind sa tina cont de mai mult factori.
Concluzia!


Pe parcursul mai multor saptamini vizitatorii blogletului meu au participat la un sondaj:
,,Cine sufera mai mult dupa o despartire?”
Raspunsurile au fost diferse si subiective, insa rezultatele au fost urmatoarele:
Baietii-15%
Fetele 11%
depinde, cien a iubit mai mult-35%
cel care a fost tradat-24%
nimeni-1%
Ambii-15%
CU siguranta realitatea este alta, parerea v-o faceti in dependenta de sentimente si de ,,tradari in dragoste”.
Cel mai important este ca ai iubit nu ca ai suferit, iar dupa lacrimi vine si zimbetul, asta cu siguranta.
Trebuie sa traiesti fiecare clipa ca sa simti ca iubesti si ca esti iubit cu adevarat!!!

Reclame

Un gând despre „El sau EA?

  1. pentru a iubi ai nevoie de izvorul dragostei persoanei care o doresti…dar pentru a aveaa izvorul dragostei persoanei care o doresti fao fa fie ferikita linge tine..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s