Scaunele scolii noastre…

Multe dintre cele care citesc acum aceste randuri stau probabil mare parte din zi scoala, numai pe scaun. Incepem sa stam pe scaun inca de la gradinita, apoi la scoala si din ce in ce mai mult timp la maturitate. Efectele pozitiei incorecte sau a statului prelungit se vad in timp si pot fi foarte grave inspre batranete.
Insa de acest fapt cred ca nu sunt informati si directorii scolilor sau cel putin cei responsabili de mobilierul scolar.
Merg cu drag la scoala, insa cind intru in sala de ore si trebuie sa stau pe scaun ma apuca groaza. Personal stau pe un scaun fara margine care imi ,,ofera” o pozitie incomoda si deloc placuta.Ori ca sunt stricate sau sunt prea mici cu siguranta mobila de care dispune liceul in care invata eu nu este nicidecum unul adecvat unui liceean de 18 ani (ex. imagine). Culmea e ca nu doar elevii duc lipsa de scaune, acesta o simt si profesorii neavind un scaun comod.
Imi pare rau ca intr-o scoala care tinde spre un invatamint european nu dispune de mobilier si conditii potrivite unui liceu care se doreste a fi unul cu performante. Ori aceste performante nu poti sa le optii decit oferind conditii si comoditate elevilor.

Reclame

Un gând despre „Scaunele scolii noastre…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s