Prezicerile astrologului rus Paul Globa

Astrologul rus, Paul Globa:
Criza economica va dura pana in 2020 si va recroi harta politica a lumii.
Cunoscutul cititor in stele, rusul Paul Globa, care a prezis, printre altele, destramarea URSS, catastrofa nucleara de la Cernobal, otravirea lui Viktor Iuscenko, inainte de a deveni presedinte, sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 impotriva SUA, prezice, de aceasta data, ca soarta nu va fi prea blanda cu noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

In opinia lui Globa, 2011 va fi cel mai dificil an pentru Obama. „Am studiat cu multa atentie horoscopul actualului lider de la Casa Alba si am remarcat o coincidenta surprinzatoare cu cel al lui John Kennedy.

Un pericol extraordinar il paste pe Obama in 2011, dar eu sper ca el va supravietui” , a spus Globa, apreciind ca pe ansamblu SUA nu au viitor ca superputere, potrivit Agerpress.
„SUA se vor confrunta cu o puternica depresie. Ele vor reusi sa se mentina in forma actuala, dar isi vor pierde statutul de lider. Vremuri si mai grele vor veni peste SUA insa dupa plecarea lui Obama, care nu va sta la Casa Alba mai mult de un mandat”, prezice astrologul rus , citat marti de Nezavisimaia Gazeta…… In opinia lui Globa, criza economica va dura pana in 2020 si va recroi harta politica a lumii, schimband radical balanta fortelor geopolitice.
Uniunea Europeana isi va inceta existenta in forma actuala.

Vremuri grele bat la poarta Uniunii Europene si a Ucrainei, prezice Globa. „In actualul spatiu al UE vor aparea mai multe organizatii. Tarile scandinave si cele baltice vor crea Uniunea Nordului. Franta, Italia si Spania se vor grupa in Uniunea Sud-Europeana si asa mai departe. Poate ca UE va continua sa existe, insa doar pe hartie”, a prognozat Globa, care prezice vremuri grele si pentru NATO..

„Alianta Nord-Atlantica nu va supravietui crizei.. Cu toate ca in urmatorii ani NATO se va intari, dupa aceea ea va inceta sa existe”, a spus cunoscutul astrolog, care sustine ca anul acesta va fi pentru Rusia perioada „indentificarii dusmanilor”.

„Anul bivolului galben este de regula extrem de dificil pentru Rusia. Intr-un an din aceasta zodie s-au nascut dusmanii de moarte ai Rusiei: Napoleon si Hitler. Tocmai intr-un an al bivolului galben a fost infiintat NATO. Iata de ce, anul acesta, Rusia poate sa-i identifice exact pe adevaratii ei inamici”, apreciaza cititorul in stele rus.

Pavel Globa prezice de asemenea destramarea Ucrainei in trei parti, iar doua dintre ele vor intra in componenta noului Imperiu Rus.. „Destramarea Ucrainei nu se va produce imediat. Catre 2014 in Ucraina vor exista de-facto doua administratii independente. Federatia constituita din teritoriile din estul si sudul Ucrainei nu se va mai subordona centrului de la Kiev. Aceasta federatie va intra in componenta Rusiei, iar Crimeea are toate sansele sa devina o Cecenie ucraineneana, dupa care se va alatura Imperiului rus”, prezice astrologul.
2014, la un pas de al treilea razboi mondial !
Cunoscutul cititor in stele, ale carui predictii s-au implinit in proportie de 85%, spune ca, aproape de anul 2014, lumea va fi la un pas de al treilea razboi mondial.
„Anul 2014 prezinta foarte multe pericole pentru ca Uranus se va afla in Taur, iar aceasta este o constelatie extrem de belicoasa.
Ma tem foarte tare de un razboi in Orientul Mijlociu. Sper sa nu fie un razboi cu Iranul, pentru ca atunci vom avea o explozie incontrolabila a terorismului mondial.
Pana in 2014, nici un razboi nu va fi in Rusia. Va fi o recrudescenta a banditismului, dar nu mai mult”, prezice astrologul.

Reclame

4 gânduri despre „Prezicerile astrologului rus Paul Globa

  1. Ha ha ha. Dar destrămarea Rusiei pînă în 2020 nu a prezis-o, „astrologul”? Ce aberaţii, născute din sentimente de naţionalism exagerat, şovinism şi antioccidentalism iraţional. sau probabil special preyise la indicaţia cuiva, a „tătucului” kgb-ist Putin.

  2. Apropos in legatura cu obama a mai zis-o cineva…Carmen Harra si inca cineva…nu prea cred dar chestii care l-ea prezis s-au implinit….ma rog vom trai si vom vedea..
    da intr-adevar m-ash fi distrat si eu copios sa prezica destramarea Rusiei 🙂

  3. „Anul 2014 prezinta foarte multe pericole pentru ca Uranus se va afla in Taur, iar aceasta este o constelatie extrem de belicoasa”. Ma intreb cu ce zodiac lucreaza domnul Globa. In zodiacul tropical, geocentric,Uranus se va afla in Berbec in 2014!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s