Elevii si studentii revin la ore!!

Elevii şi studenţii revin la ore, începând de luni! Cei de la UTM, Colegiul de informatică şi de la liceul M. Eminescu continuă vacanţa. Decizia a fost adoptată prin vot, în cadrul şedinţei Comisiei Extraordinare Antiepidemice Republicane, azi, 13 noiembrie.
scoala
Potrivit Ministrului Educaţiei, Leonid Bujor, vacanţa va continua în instituţiile unde este prezent focarul gripal şi anume, 5 cazuri confirmate în localităţile unde este o singură instituţie de învăţământ şi 10 cazuri în celelalte instituţii.

Condiţiile care urmează a fi realizate în urma acestei decizii sunt: fortificarea sistemului sanitar la nivelul întregului stat, includerea unui regim anti-epidemic strict, monitorizarea permanentă a situaţiei, antrenarea tuturor instituţiilor în asumarea responsabilităţilor.

Amintim că excepţie în luarea acestei decizii face Universitatea Tehnică a Moldovei – 12 cazuri confirmate, Colegiul de Informatică din Chişinău – 17 cazuri, Liceul M.Eminescu din Chişinău – 17 cazuri.

Menţionăm că la mijlocul zilei de astăzi au fost înregistrate 1337 cazuri suspecte, dintre care 638 confirmate, inclusiv 6 cazuri de deces.

Sursa;Unimedia

Reclame

Un gând despre „Elevii si studentii revin la ore!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s