doar 6 zile pe jos de la chisinau -Giurgiulesti

DSC03232DSC03226Atita a parcurs Ghenadie Popescu,omul minune,care a parcurs o distanta de aproape 250 de km pe jos cu o roaba si doi saci ,nopti in cimp,glume de-ale trecatorilor,pe toate le-a suportat 6 zile de relaxare (caci pina la urma asa a descris domnul aceste zile de aventura).
Si nu e unica experienta de genul asta pentru d.Ghenadie,S-a făcut auzit încă prin anii 90 când îşi începuse aventurile pe două roţi, străbătând mai multe ţări cu bicicleta. După ce se închise graniţele, abia în 2006 Ghenadie a pornit iar la drum. Şi de data asta cu bicicleta. În fiecare zi de călătorie trimitea mesaje de călătorie, fie prin telefon, email sau fax. În martie anul acesta au apărut “Cronicile lui Popescu“, ceva cu totul inedit în literatura de la noi.
Apoi a urmat una şi mai bună. Cu intenţia de a ajunge la Simpozionul Internaţional de Arte Vizuale din Cucuteni, judeţul Iaşi, Ghenadie a tras după el o mămăligă de mai mult de 100 de kg, pornind cu ea din Chişinău.
Vineri ,14 august,am avut norocul sa vb cu ghenadie popescu,sa-mi relateze din intimplarile placute si neplacute ale lui,sunt fericita ca am dat mina cu un astfel de om,ii multumesc foarte mult lui Ghenadie brega pentru informatia necesara,si desigur colegilor mei care au fost alaturi de mine.

Reclame

Un gând despre „doar 6 zile pe jos de la chisinau -Giurgiulesti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s