am avut un vis…

Aseara am avut un vis…am visat serpi,oare ce-o fi insemnind???Multi tineri probabil incearaca sa desluseasca acest mister al viselor,oare ce inseamna visul meu?E problema noastra si ne preocuta prea mult decit trebuie,ar fi prosteste sa credem sa visele sunt niste semne sa ni se va intimpla ceva sau alte ideei ale batrinilor pe care noi,tinerii naivi le credem.Cineva spunea ca visele sunt dorinte ale sufletului pe care realitate nu le aproba altii ca visele sunt prevestiri aceea ce are sa se intimple.Mereu ma preocupat acest aspect al vietii,asa ca m-am informat de pe un site si uitae ce am aflat…bebe-lenos

Ce sunt visele?
Visele sunt limbajul sufletului. Originea lor este necunoscuta si, daca nu le retinem, le pierdem, ramanand astfel mai saraci cu o amintire sau cu anumite indicii care ne-ar fi putut ajuta sa ne rezolvam mai bine problemele din viata de zi cu zi.

S-a constata ca in medie, la aproximativ 8 ore de somn omul viseaza o perioada de 2 ore deci petrecem o treime din fiecare noapte visand. Cercetarile au evidentiat faptul ca, pe parcursul vietii unui om, visul acopera un interval de timp de ordinul anilor.

In timpul visului, interactionam cu o multime de oameni, locuri, lucruri. Un vis este o halucinatie, o calatorie fantastica in somn, o lume paralela unde se pot intampla lucruri pe care ni le dorim sau nu. Un vis este o stare care ne elibereaza de stress sau incearca sa ne distraga atentia de la problemele cotidiene.
In paginile dedicate interpretari viselor veti invata sa interpretati anumite fragmente sau parti ale visului. Toate interpretarile nu au o baza stiintifica ci provin din experiente din diverse interpretari si analogi din viata reala.
Interpretarile cu privire la motivele pentru care visam au variat de-a lungul ultimului secol. La fel de mult a variat si importanta data visului ca fenomen psihic. Putem vorbi de cel putin trei mari directii de cercetare sau viziuni asupra visurilor:

  Prima ar fi ca visul n-are o Insemnatate aparte: mintea continua sa ramana activa In timpul somului, iar visele nu sunt decat o manifestare a acestei activitati. Imagini stocate de-a lungul zilei apar In vis.
  Sigmund Freud
  A doua ia In considerare o serie de procese care se petrec In timpul somnului, cum ar fi consolidarea memoriei si trage concluzia ca visul ar fi expresia acestora.
  In fine, a treia directie de cercetatre acorda visului un loc central. Visul este important si e considerat o activitate psihica coerenta, care are un sens.
Reclame

2 gânduri despre „am avut un vis…

 1. Si eu am visat zilele astea ca faceam sex cu o fosta colega de clasa. Iata asa …
  Oare ce-o fi insemnind ?

  Faza proasta e ca ea e casatorita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s